Meevliegen

Vliegen is een ‘sport’ waar veel mensen niet gelijk aan zullen denken, maar wel graag een keertje zouden doen. Het gevoel van absolute vrijheid hoog in de lucht is voor velen een droom, maar voor de Aeronauten is het werkelijkheid. Heb je ooit gedroomd van een looping met een zweefvliegtuig? Of misschien met huis- of clubgenoten met meer dan 200 kilometer per uur over de files heen scheuren in een Cessna? Bij de LSA kan het!

Je bent bij de LSA ook van harte welkom als je niet zeker weet of vliegen iets voor jou is, of als je het een keertje de lucht in wil met je huis. Omdat we een eigen vliegtuig en piloten hebben kunnen we de prijs van onze vluchten extreem laag houden – denk aan een paar tientjes per persoon.

Het makkelijkste is, zeker gezien de onzekerheid met de coronamaatregelen, om je (gratis) even via het onderstaande formulier in te schrijven. Dan houden wij je via de nieuwsbrief automatisch op de hoogte van alles wat er dit vliegseizoen staat te gebeuren! Ook krijg je dan een mailtje met meer informatie over het meevliegen zodra dat weer mogelijk is.

Inschrijven

* indicates required